Lijstje: vet kut

Geen introductie nodig, toch? (ja, ik lach om Kakhiel)
Disclaimer: * betekent dat ik dit 9 van de 10 keer alleen maar denk. Klaar voor? Here goes:

 • Likes for likes. Rot op.
 • Quotes over wat ECHTE mannen en vrouwen doen en laten
 • Beboeten van mensen in het OV die overduidelijk verward zijn en niet in staat te betalen. Werkverschaffing much, geen vraagteken
 • Gewilde producten opkopen en die direct voor heeel veel doorverkopen. Nee, niks te marktwerking. Misbaksel.
 • Goede doelen aansmeerders die je op straat lastigvallen en denken dat ze heel gevat zijn met hun opmerkingen
 • Better Call Saul. Zeker na Breaking Bad. Wát een deceptie
 • Circussen met dieren en mensen die op vakantie met dieren op de foto/zwemmen/op ze rijden gaan
 • Social Influencers. Gadverdamme wat een hip kutwoord en hautain gedoe. Je bedoelt dat je mening te koop is en je (kwetsbare) doelgroepen voorliegt. Gewoon reclame en verdienmodelletjes.
 • Winkelmeisjes die vragen of ‘het gelukt is’ als je een paskamer uitkomt. *Nee kut, want ik kan mezelf niet aan- en uitkleden?!
 • Panty’s en maillots met twee strepen over het achterwerk. Want ik loop er graag bij alsof ik luiers draag
 • Rokers die denken dat een kauwgumpje kauwen de geur van verse asbak die ze over je uitstralen maskeert
 • Verschillende klassen in de trein
 • Mensen die denken dat ze te goed zijn om hun eigen kolerezooi op te ruimen
 • Kassameisjes bij de drogisterij die vragen of je alles hebt kunnen vinden. *Nee natuurlijk niet, daarom ben ik in de rij gaan staan om af te rekenen?
 • Ritsen op de rug. WIE gaat mij in en uit mijn jurken helpen dan? Waarom heb ik iemand anders nodig voor zoiets basaals? Ik heb geen tijd voor dat gehannes, ik ben een independent kick ass powervrouw (haha, niet echt. Ik ben gewoon onhandig en ongeduldig). Emanciperen, die kleren!
 • Koffie. Mensen die koffie drinken. Mensen die koffie hebben gedronken en dan tegen mij gaan praten of naast mij gaan staan in de trein en in mijn aura gaan ademen. Ik weet niet welke erger is: de koffiebek of de asbakbek
 • Dat ik de lotto maar niet win
 • Mensen die je niet willen vertellen waar hun kleding/item vandaan komt. Want natuurlijk vergaat de wereld als een ander ook koopt wat jij koopt. Want je hebt de illusie apart en uniek te zijn. Zelfs als je niet verder dan de Zara en de Bershka komt. Stel je ook voor dat het een ander ook leuk, of leukER staat
 • Hollandse televee persoonlijkheden die ‘cover’ standaard uitspreken als ‘kuffer’. Zeker iets voor de elite ofzo.
 • Schoenen met pompoms
 • Je neus highlighten
 • ‘lidmaatschapskosten’ bovenop entree en servicekosten. Want ik ga vaker komen? Wat krijg ik daar allemaal voor? Oh het is niet optioneel? Ik wil alleen maar naar een concert en pissen zonder risico een SOA op te lopen
 • Bevroren fruit op je eten gooien. Ik struggle echt al sinds de intrede van instagram en fitgirls op met deze. WAAROM??
 • Dat Marks & Spencer weggaat
 • Dat het nog drie maanden duurt tot mijn volgende trip
 • Denken dat je voor een ander kan/mag/moet uitmaken wat diegene erg mag en moet vinden. Claimen dat iemand ‘zegt wat iedereen denkt’. Ik heb een hoofd, een hart en ze werken beide prima dus ik maak dat zelf wel uit, thankyouverylittle
 • Dat mensen dingen die in de supermarkt in de koeling horen, dumpen op plekken waar het niet gekoeld wordt. Fucking respectloze wasters!

[insert gevatte conclusie hier] Kusjes!