Eventjes tussendoor:

In november komt er een spin-off van de megageniale nog-net-niet-op-het-level-van-The-Wire-maar-een-goede-nummer-twee tv-serie Breaking Bad: Better Call Saul. En Mike en Saul (duh) zijn alvast twee personages die sowieso terugkomen. WINNING!! Geen idee waar ik het over heb? Ik geloof je niet. Echt niet? Google. Kijk. Thank me later.

Als je wel weet waarover ik het heb, dan ben je natuurlijk net zo blij en ongeduldig als ik!! Zo ja maar ook zo nee: met welke series vermaak jij je in de tussentijd?

Ik kijk New Girl (ik ben Jess, iemand anders vertoont verdacht veel overeenkomsten met Nick), soms Suits (omdat ik Harvey een lekker ding vind maar het voorderest teveel een intrige-mannengedoe vind waarbij ik te veel op moet letten), The Blacklist (thanks for the tip, Vil!), Girls (heerlijk hoe ‘normaal’ en ook stom Hannah is, bij Girls mag ik van mezelf soms in slaap vallen van mezelf) en vooral geen Scandal, want oh wat irriteert Kerri Washington mij de pan uit, ik weet niet eens waarom. Oh en ik houd dvd-marathons met Gossip Girl, mijn zus en veel te snaaien.

Mis ik nog iets?

4 antwoorden
 1. Vilmar
  Vilmar zegt:

  Jeetje wat weinig je verhongerd nog. Nou hier komt ie dan:

  Almost Human
  Bates Motel
  Banshee
  Boardwalk Empire
  Burn Notice
  Chicago Fire
  Chicago P.D
  Dracula
  Fringe
  Go On
  Hannibal
  Hell on Wheels
  Homeland
  House of Cards
  Justified
  Low Winter Sun
  Luther
  Mad men
  Magic City
  Masters of Sex
  Modern Family
  Person of Interest
  Ray Donovan
  Southland
  The Americans
  The Following
  The Hour
  The Newsroom
  True Detective
  Vegas
  Vikings

  (en er zijn nog veel meer op een lijstje die ik niet kan vinden)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *