You had me at hello

‘Hoi’.

Opeens was hij daar. Het was een zonnige dag toen hij op zijn skateboard mijn leven binnen kwam gereden. Hij trok meteen mijn aandacht met zijn grote, reebruine ogen, half verscholen achter een nonchalante lok en in een brutaal jongensachtig gezicht. Ik was bezig geweest wat bruisballen te stapelen, maar dat liet ik per direct varen.

Semi-cool, want ik voelde dat dit de approach was, antwoordde ik met een ‘Hai! Wat kan ik voor je betekenen’?

Hij was op zoek naar een klein kadootje, lekker ruikend maar ook praktisch. ‘Voor je meisje?’, vroeg ik. ‘Neuh’ zei hij, waarmee hij mijn vraag wel beantwoordde maar ook precies niets meer dan dat prijsgaf.

Dus gaf ik hem een grande tour door de winkel. Vertelde over de zeepjes, liet de shampoos zien. Ik stelde vragen, hij antwoordde, ik smolt. Zo pienter, zo welgemanierd, nu al zo’n zelfverzekerde, open houding…

Hoewel ik degene was die hem wat aan moest smeren; ik was onder de indruk en helemaal verkocht. Niks meer aan doen; lintje eromheen en presenteren aan mijn moeder!

As if. Hij kwam voor een klein, lekker ruikend kadootje en dat had hij nu. Zijn missie was volbracht. Extra zorgvuldig (lees: langzaam) pakte ik het kado in. Het moment rekken. Nog even small talken en lachen om mijn onmogelijke, rare ik.

Nu was het toch echt zover. Met een ‘doei!’ rolde hij zonder omkijken mijn leven weer uit. De zon die hem bij binnenkomst nog van een schitterend aureool voorzag, vertroebelde nu mijn blik. Maar met mijn hand als bescherming en mijn ogen toegeknepen, kon ik hem nog net weg zien glijden.

Ik zuchtte. Een berustende zucht, een positieve zucht. Die bestaan!
Wat een engel. Ik zou hem vast nooit meer zien. Met zijn lekkere kop met haar. Met die prachtige kijkers, waarmee hij vast nog menig meisje zou veroveren. Ik zou het allemaal niet meemaken. De hartenbreker!

Ik schatte hem een jaar of tien.

7 antwoorden
  • Anouk
   Anouk zegt:

   Hey Tommy!

   Uitgeblogd niet, veel ideeën ook, maar ook druk en brainstormend over verfrissing van de site.

   Dat gezegd hebbende: is er iets wat jou nou echt bezighoudt over vrouwen waar je een antwoord op wilt hebben? Een onderwerp dat je besproken zou willen hebben? U vraagt, wij draaien (waar mogelijk) 🙂

   Overigens kunnen wij niet uit over de prachtige zomer en genieten we daar zoveel mogelijk van..binnenkort een zomerliefde post!

   Beantwoorden
 1. Tommy
  Tommy zegt:

  Oké. Gelukkig dat jullie doorgaan 🙂
  Hmmmmmm… vraag over vrouwen?? Volgens mij heb ik genoeg vrouwelijke hormonen om heel veel van ze te snappen. En ook leuk te vinden. Inclusief hun valsigheden, nukken, gedraai, geroddel, uhh nou ja, met mate dan. Maar één ding blijft me verbazen aan vrouwen en kan ik ook niet goed verklaren. En dat is hun neiging tot idoliseren. Gillende meiden bij Justin Bieber. Maar ook hysterische milfs bij optredens van de Toppers. Of vrouwen die in kutzwijm liggen als er een vlootschouw is met mannen in marine-uniformen. Artsen in witte jassen brengen ook al zo’n onderbuikreflex teweeg. Wat is dat toch bij vrouwen…….?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *