TV: Mannen van een zekere leeftijd

Ben jij iemand die valt op mannen van middelbare leeftijd? Heb je een man van middelbare leeftijd? Ben je misschien wel een man van middelbare leeftijd? Dan komt er binnenkort een programma op tv waar je misschien wat aan hebt.

Viggo Waas komt namelijk binnenkort op de buis met een ‘praatgroep voor de man van middelbare leeftijd, type iets te vlot, die zich nog 30 voelt en zich zo ook denkt te kunnen gedragen en kleden’.

Wie Viggo Waas is? Geen idee. Ergens vaag klinkt een belletje maar verder dan dat kom ik niet. Noem me een cultuurbarbaar. Geeft niet; ik ben het met je eens. Met wie Viggo in die groep zit? Met Peter Heerschop, Gijs Scholten van Aschat, Henkjan Smits, Joep van Deudekom en Prem Radhakishun. Wie dat dan zijn? Ja, weet ik veel. Nee, klinkt inderdaad niet sexy maar hey, ze zijn ook al oud he! Henkjan en Prem ken ik, van de schreeuwerige sensatie-tv die zij maken natuurlijk. Die anderen zullen wel iets met intellectuele dingen en hogere cultuur te maken hebben. Vandaar.

Waarom dan toch dit stukje? Nou, het lijkt me best interessant. Ik ben, ken of heb dan geen man in een midlife crisis; dat kan nog altijd komen. Hoewel ik de eerste optie sterk betwijfel. Maar; je kunt maar beter voorbereid zijn natuurlijk.  En ik weet zeker dat er heel wat uitspraken gedaan zullen worden waar ik het totaal niet mee eens ga zijn, dus dan kan ik lekker scheldend en tierend of keihard lachend terugpraten (dit doe jij ook, niet ontkennen!) of ik ga misschien, like the good old days, weer eens wat hatemail versturen. Leuk toch? Meeleef-tv, heerlijk.

De vragen die zij zichzelf onder anderen gaan stellen, zijn:
– Is een jonge vriendin een goed idee?
– Kun je je met goed fatsoen nog vertonen op een dancefeest?
– Is het nog niet te laat om een tattoo te laten zetten?
– Hoe aantrekkelijk zijn ‘Mannen Van Een Zekere Leeftijd’ nog voor (jonge) vrouwen?

Beetje jammer wel dat het op een zaterdagavond uitgezonden wordt, om tien uur, een tijdstip waarop jonge, vlotte, sociaal drukbezette dames als ik eigenlijk heeeeeel andere dingen doen. Maar daar vinden we wel wat op. Mannen van een zekere leeftijd, ik ben er klaar voor. De aandacht van deze jonge blom is in ieder geval voor aflevering 1 helemaal op jullie gericht. Gezellig, tot dan!

Mannen van een zekere leeftijd/vanaf 27 oktober/22:00 uur, RTL 4

6 antwoorden
 1. Tommy
  Tommy zegt:

  Ik ben bang dat ik een man ‘van een zekere leeftijd ben’. Maar ik ga niet kijken, want het interesseert me geen fuck hoe al die middelbare ontkenners kwijlen naar jong spul en voor lul willen staan op een dance. Ze moeten maar eens flink gefilmd worden door de diverse iPhones, dan zien ze zelf hoe sneu ze vaak zijn.

  Beantwoorden
 2. Nance
  Nance zegt:

  Ah, de heren van NUHR (Ja Anouk, je bent een cultuurbarbaar en Ja, deze heren hebben hun sporen in CABARET zeker verdiend 😛 ) komen even uitleggen hoe ‘de middelbare man’ z’n gedachtengang werkt. Mooi, want ik heb nog zeker wel iets van 20 vragen die ik graag beantwoord zie 🙂 Ik ga ‘t checken.

  Beantwoorden
 3. Anouk
  Anouk zegt:

  Oeh.. de vrouwen gaan vooral kijken dus. Misschien een beetje teveel een spiegel, Tommy? 😉

  Nance: ik ga googlen! Ben je ‘romantisch geëngageerd’ met een middelbaartje?

  Beantwoorden
 4. Tommy
  Tommy zegt:

  Hahahaha nee Anouk, ik heb zat debiele eigenschappen, maar niet dat ik loop te flirten met jonge meiden. ECHT niet! Ze winden me niet op want ze zitten nog in een levensfase die ik al lang achter me heb gelaten. En sorry, seks houdt voor mij meer in dan een jong velletje.

  Beantwoorden
 5. Nance
  Nance zegt:

  @ Noek – Hahaha, ik zie alle mannen vanaf 35+ als ‘middelbaar’.. 😀 jwz – voormalig cougar.

  Nu ik ouder word (bijna 33 alweer!) kom ik uiteraard steeds meer met deze gasten in aanraking – en ik krijg er alleen maar hoofdpijn van. Wie weet kan dit programma wat helderheid verschaffen 😉

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *