Happy Hot Holidays

‘Spannende, ondeugende, sexy verrassingen voor de Kerstdagen. Verzin eens wat!’

Aldus een vriend van mij, die sinds drie maanden helemaal dik in de verkering is. Hij wil zijn vriendinnetje verrassen, maar is niet zo creatief. En redelijk laks, als ik zo vrij mag zijn: het moet allemaal dit weekend bedacht en in huis gehaald zijn.

Als er wat verzonnen moet worden, word ik altijd ingeschakeld. Gedichtjes maken, themafeesten organiseren, wraakacties op touw zetten: ik draai er mijn hand niet voor om.  Maar: kadootjes kopen of dingen voor een ander verzinnen die zij zelf ook leuk moeten vinden, vind ik het moeilijkst wat er is. Ik ben dan toch bang dat het niet in de smaak valt en kom vooral dingen voor mezelf tegen. Termen als ‘sexy’ en ‘ondeugend’ zijn ook net iets te breed…

Mijn ideale verrassing weet iedereen al: dat is als hij mij komt ophalen op de fiets, langs de grachten rijdt en we dan samen Hazes zingen. Als het helemaal ideaal is, motregent het en branden er overal kaarsjes (die komen, net als de grachten, uit de lucht vallen inderdaad, en het liefst ga ik daarna in de zon picknicken.  Ook dat is een beetje onwaarschijnlijk  maar hey, het is een fantasie!!). Ik heb deze fantasie al meermalen herhaald; hier, op youtube, op de radio… Het kan dan ook dat deze je bekend voorkomt. Sorry. Verder dan maar. Ik heb even snel een top drie uit mijn mouw geschud:

1. Een massagekaars. Dat is wel een in-een-keer-klaar-product! Als je deze koopt, heb je sfeerlicht, lekker geurtje en lichamelijke actie, ik bedoel, aandacht 😉 in één. Eigenlijk stopt hier het lijstje al. Voor mij zou dit een perfect cadeautje zijn. En nu het beste van de tip: je hoeft er niet veel geld aan kwijt te zijn en je hoeft er ook geen eng sekshuis voor naar binnen. Ik weet namelijk heel lekkere massagekaarzen te koop. Namelijk die van MixtBaby. Ja, ik ben fan en bevooroordeeld. Nee, ik krijg hier niet voor betaald!

2. Een home made meal. En dan natuurlijk wel goed aangekleed: mooie servetjes en kaarsjes erbij, borden schoon. Een lief menukaartje. Voor mijn part serveer je Kentucky op een schaal die nog van je overgrootvoortante was: it’s the thought that counts. Beschuitjes mag je dus ook meenemen. Corny is grappig. En als je dan toch ondeugend wilt doen, kun je gaan voor porno op het servet, piemelpasta of chocoladetieten!

3. Allerlei losse, grappige, gekke (hebbe)dingetjes, want ‘activiteiten’ is wel erg makkelijk in te vullen (hoop ik toch):
– lakenset, om samen tussen te duiken
– waardecoupons, bij jou in te ruilen tegen allerlei spannende dingen. Zelf maken is leuk, internet is je vriend.
– voor gadgetfreaks: een vibrator, op te laden via een usb-ingang
– dobbel/vragen/opdrachtenspelletjes met het thema sex. Bij de Etos en de Slegte heb je zo’n box voor nog geen tientje.

p.s.: Punten 1, 2 en 3 hierboven combineren samen tot een avondvullend programma. Ben je toch nog iets te laat voor Kerst met het regelen, dan heb je in ieder geval met Valentijnsdag geen excuus!

Wie is hier beter in en heeft de ultieme tip? Help a lakse anonieme vriend out!

4 antwoorden
 1. Tommy
  Tommy zegt:

  Misschien moet ie het eerste uur zijn piemel in zijn broek houden. Ik denk dat dat de verrassing van haar leven wordt.

  Oke, serieus dan. Een WOW hipster setje van (die idd irritante) Daphne Deckers?

  Beantwoorden
 2. Tommy
  Tommy zegt:

  Eigenlijk heb ik een bloedhekel aan opgelegde ‘sexy’ verrassingen brrr. Zo dacht een vriendinnetje me een keer op Valentijnsdag (mijn verjaardag) te verrassen met een massagebeurt. Heel lief, daar niet van. Ze had de kamer sfeervol met waxinelichtjes verlicht en ik moest op een schapenvacht gaan liggen. Vervolgens begon ze me met rozenolie te bewerken, best lekker. Zo lekker zelfs dat ik bijna in slaap was gevallen, toen bleek dat het de inleiding tot seks had moeten zijn. Ik heb nog een poging ondernomen, maar ze rook zo naar rozenolie – en niet naar zichzelf – dat ik maar niet opgewonden kon worden. Nee, seks ruikt voor mij niet naar rozen 😉

  Beantwoorden
 3. Anouk
  Anouk zegt:

  HAHA@ je verrassing!!

  Opgelegde dingen houd ik ook niet van, maar soms is corny juist leuk als het niet al te serieus gemaakt wordt. En soms denk ik ook dat ik gewoon normaal moet doen en de moeite die iemand doet, moet waarderen. Het is allemaal net even de nuance… wat dat betreft ben ik een echt typische vrouw 😀

  Beantwoorden
 4. Tommy
  Tommy zegt:

  Je hebt gelijk, Anouk. Ik waardeerde het toen ook enorm dat ze er zoveel werk van had gemaakt om me te verrassen, maar jezus, krijg maar eens een stijve als een pussy naar bloemetjes ruikt. Ik ben goddomme geen bij!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *