Marketingmix

Ontzettend leuke, schattige, guitige meneer Marketing, u bent leuk. Leuk-leuk. En jong. Met een leuke lach. En klein. Maar wel dikke billen. Ja, sorry, daar mag ik natuurlijk helemaal niet over praten. Maar ik zag ze wel. Kadetjes. Rond en zo. Het toverde een bescheiden glimlach op mijn gezicht. Meester Marketing, u bent sexy. En ongetrouwd. Nul kinderen. En ontzettend klein. Klein-klein. Wel vertellen dat u 1m76 bent, maar ik ben niet gek. Ik ben 1.69. En ben langer. Dus. Leugens. Geeft niets. Het is een pietsiebeetje jammer, maar goed, een mens kan niet alles hebben.

Volgens mij heeft meneer Marketing een klein beetje een Napoleoncomplex. Hij is een beetje stoer. Niet puberaal stoer. Maar gewoon stoer. Klein maar stoer. Dat doet mij opeens denken dat ik een ding heb met kleinere mannen. Of kleine mannen. Niet te klein. Maar gewoon, een paar centimeter korter dan ik of net zo lang. Als je als man zijnde net zo lang bent als ik, dan ben je dus gewoon klein. Wat dat precies is weet ik niet. Het is niet zo dat ik per se val op kleinere mannen. Het zijn toevallig net die mooie mannen die gewoon kleiner zijn dan ik. Of net zo groot. Of een paar centimeter groter. Hoe dat kan weet ik niet. Ik ben niet zo heel lang, maar moet je nagaan als een man kleiner is dan ik. Dat is toch best een gek gezicht. Dan ben je een minimannetje.

De kleding van Marketing liggen ook al totaal niet in mijn straatje. Zijn hoofd is gemillimillimeterd. Het is niet kaal. Hij heeft een driedagenbaardje. Winning. Maar zijn schoenen. Zijn schoenen laten mijn ogen bloeden. Van die puntige hippe zakenmensenschoenen. Ik raak er niet van gecharmeerd. Of eigenlijk vind ik het gewoon heel erg verschrikkelijk. Gelukkig ben ik heel erg positief. Alles kan veranderd worden. Simpel.

De manier hoe hij door de klas loopt, continue – hij staat namelijk geen minuut stil -, volgen mijn ogen hem. Per ongeluk. Ik doe het niet expres. Dat gaat gewoon automatisch. Mijn ogen zijn ingesteld op mooie mannen. Ook al zijn ze klein en beweren ze 1m76 te zijn. Het is oké. Ik doe gewoon alsof ik hem geloof. Dat is natuurlijk een droom. Redelijk lang te zijn. Ach, wie ben ik om te zeggen dat je niet mag jokken over je lengte. Ik jok eeuwig over mijn gewicht. Of nou ja, ik verzwijg het eerder. Nou, ik zal de lengte maar met rust laten. Dat is vast net zo gevoelig als mijn gewicht.

Eigenlijk, als ik zo eens naar Mister Marketing kijk, denk ik: ‘nee’. Gewoon nee. Hij is klein, hij draagt skinny jeans, hij draagt puntige hippe zakenmannen schoenen. Hij heeft gemillimeterd haar. Hij heeft stiekem last van een Napoleoncomplex. Hij heeft vast nul tatoeages. Nul. Dat is wel heel weinig. Maar goed, een naakt lichaam, ja pun intended, kan ik best mee leven. Toch is er iets wat mij trekt in meneer Marketing. Wat weet ik niet, het is iets. Zijn aura of zoiets. Of die glow die over zijn gezicht hangt. Wat het is, weet ik niet. Daar ga ik hoogstwaarschijnlijk toch niet achterhalen, dus ik ga er ook voor de rest niet over nadenken. Lekker laten doen.

Ik denk dat hij de hunk onder de leraren is. Wat zeg ik. Hij is hét stuk onder de leraren. De rest is oud, vertroebeld en al honderden jaren gelukkig-ish getrouwd. Deze is vrijgezel. En knap. Had ik al gezegd dat hij eigenlijk een ongelofelijk guitig koppie heeft? Nee? Bij dezen. Meneer marketing heeft een ontzettend guitig koppie. Best leuk om naar te kijken, dat snap je wel. Hij is een soort-van hip. Engelse termen door zijn lessen. Termen zoals “shitload”, “shitty jobs”, “nutshell”. Zucht. Ik houd van meneer Marketing. Nu al. Voor eeuwig en altijd. Forever and ever and ever. And ever. Dat soort kleine dingetjes. Slaat werkelijk nergens op. Echt. Nergens. Hij is immers 1m10.

Ik ga gewoon vier uur marketing per week volgen, op de voorste rij, zien hoe hij voorbij loopt en dan zal ik staren naar zijn perfecte bilpartij. Oh.. uh.. nee, ik ga gefascineerd zitten luisteren naar zijn uitleg over wat marketing is. Hoe je het moet gebruiken en wat voor strategieën er zijn. Dat is wat ik ga doen. Beloofd.

 

 

3 antwoorden
  1. Tommy
    Tommy zegt:

    Een soort Kees-Jan de Jager dus hahahahahahahahahahahahaha. Dikke billen, klein van stuk, tikkie Napoleon…….

    Dus misschien gay? Dream on, baby ;))

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *