Thema van deze week: daten

Jawel, ein-de-lijk weer radio deze week. Het thema is daten. Daar valt natuurlijk van alles over te zeggen. Het gaat over rampdates, internetdaten, do’s en don’ts… teveel om op te noemen.

Voor jullie hebben we een poll klaarstaan. Sex on the first date, wat vind jij daarvan? Hij is heel simpel. Ja of nee. Je kunt hieronder je motivatie toevoegen als je dat wilt. En natuurlijk jouw tips, trucs, succesverhalen, kortom alles wat met daten te maken heeft.

2 antwoorden
  1. Piet
    Piet zegt:

    Is vind ik een boute bewering, maar in eerste lezing zeg ik dan ja, maar er zijn omstandigheden dat je er “samen” even over moet nadenken. Je neemt alle twee even rust, en ja hoor, na een uurtje elkaar op te winden en te geilen, genieten van elkaar, doe je “het”, heeeeerlijk!!!!!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *