Donder op met je vrijen

Mag ik even vloeken? Wacht, ik ga gewoon even vloeken. Godverdomme, fucking hell wat voor mannen kom je als single vrouw tegen. Nee, even serieus. Dit moet gewoon ophouden. Zie ik eruit alsof ik op zoek ben naar de ideale sukkel? Of een prototype loser. Sorry, het spijt me. Ik wil ruig, rauw, stoer en lief. Dat bestaat niet? Up yours! Het. Bestaat. Wel. Dat moet. Wat moet ik met een man die zo soft is als een smeltend ijsje? Wat moet ik met een kerel die denkt mij te bekoren door alles voor me te doen? Als een vent denkt dat hij mij zo kan winnen kan ik maar één ding zeggen. Nee.

Een man die denkt dat hij het helemaal maakt als hij alles voor mij doet, is een man waar ik een allergische reactie van krijg. Uitslag. Overal. Jeuk. Overal. Ik wil het niet, ik kan er niet tegen. Ik houd van pittige discussies en flinke ruzies die we daarna bijleggen met walgelijke goedmaakseks. De soort seks waar je drie dagen later nog krom van loopt. Een onderdanige man kan je dat soort seks niet geven, lijkt me. Als hij alles voor je doet, overal, altijd, elke keer dan moet dat haast libido verlagend zijn. Voor hem. Waar zijn z’n ballen. Waar is z’n oerkracht. Zijn neanderthaler-gegrom. Ligt hij lekker naast je in bed en moet jij afwachten wanneer hij je eens flink bij je kladden grijpt om je eens te nemen. Nee, deze man wilt met je vrijen. Elke keer weer. Opnieuw. Opnieuw en opnieuw. Donder op met je vrijen. Ik wil neuken. Porno. Hete ranzige vieze vuile neukseks. Met je vrijen. Ga fietsen hoor.

Daarnaast ben ik het type wat over je heen gaat lopen als je alles voor me doet. Ik ga je gebruiken als een deurmat. Dat ligt niet aan mij, dat ligt aan jou. Als jij alles maar voor me doet dan ga ik daar, onbewust, gebruik van maken. En als je soms iets niet zint, tja, dan heb je pech. Je moet een tegen me in gaan. Je moet je eigen mening hebben. Dat ge-nee schatje en ge-ja schatje krijg ik jeuk van. Ongezonde jeuk. Trouwens, niet alleen zijn libido gaat omlaag, die van mij ook. Ik kan toch niet neuken met iemand waarvan ik denk dat hij de ideale loser is? Waar ik jeuk van krijg. Dat zijn van die kleine dingetjes, weet je.

Als man zijnde heb je ballen, geen v-hals, geen skinny jeans en ook geen uggs. Als man zijnde ga je tegen me in, doe je niet alles voor me, maak je fucking ruzie met me tot de tranen van woede in mijn ogen springen en heb je de meest ranzige goedmaakseks voor me klaar staan. Heb je dat niet? Verdomme, ik blijf wel single.

 

30 antwoorden
 1. @draeckensteijn
  @draeckensteijn zegt:

  Wat fijn om een dame eens de waarheid te horen zeggen! Natuurlijk is tedere sex op zijn tijd best fijn, als je net herstellende bent van een operatie ofzo… of gewoon in the mood. Maar doorgaans mag het als twee botsende sneltreinen zijn. Gewoon keihard, ruig met veel sapjes en hapjes. Rossen en rollen. En veel geluid graag ook. Laat maar horen dat t lekker gaat. Laat die rukker van een buurman zich maar lens trekken op wat er in de kamer naast hem gebeurt. Gillend komen en doorgaan tot het pijn doet. That’s the spirit. Een blogstuk naar mijn hart 😀

  Ik ga iig ff op follow drukken…

  Beantwoorden
  • Thamar
   Thamar zegt:

   Je hebt v-hals en v-hals, true story. Birckenstock, hoe kon ik die vergeten. Nondeju. Dat is echt verschrikkelijk. Achteraf is redelijk goed te praten. Ja hij moet lief zijn, maar ook kunnen ruzie maken als een ehm.. beest.. ofzo?

   Beantwoorden
 2. Nance
  Nance zegt:

  Eerlijk, ik zou doodmoe worden van mannen die continu tegen me in gaan, heftige (onnodige) ruzies, flippen om niets, etc. Ik wil zeker wel een echte man, maar als hij net zoveel voor mij doet en wilt doen als ik voor hem zou doen – dan ga ik echt niet mekkeren dat ‘ie een deurmat is en ‘n loser en geen echte man.. ik denk dat jij gewoon ‘gewend’ bent aan enorme lastpakken en dat je in paniek raakt als ie gewoon lief voor je zou zijn en geen ruzie met je zou maken… 😛 want dan ben JIJ de heks en hij de lieverd.. de stoere lieverd, doel ik dan op heh 😛

  Gelukkig weten wij beiden that a good man is hard to find, en wij zijn ook niet echt goed te vinden, heb ik ‘t idee! *gaat zichzelf op AT5 promoten*

  Beantwoorden
 3. Nance
  Nance zegt:

  By the way – scharrels moeten gewoon doen waar ze voor bedoeld zijn, I agree with you on that one. Geen klef zwakzinnig gestreel en gezoen – hup, the real thing and nothing less.

  Beantwoorden
 4. alex
  alex zegt:

  Nou, een vrouw naar mijn hart!!!

  Stelletje mietjes sommige mannen, kerels blijf toch bij je natuur en laat die testosteron door je aderen stromen. Schandalig verwijfde mannen. ‘De liefde bedrijven’, om te kotsen!! Sex is een heel primitief iets. Naast mensen zijn we zijn zoogdieren, als de stier een koe dekt doet ie dat ook niet lief en teder. Dan zegt die koe ook:’laat maar zitten, zoek me wel een echte stier, houdoe en bedankt voor niks’.

  Zonder taboes dus en erg wild 😉

  Ik ben het met je eens Thamar, hulde!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *