Thema van de week: Astrologie

We hebben in de vorige uitzending kort het onderwerp astrologie behandeld. Thamar was namelijk jarig op 10 juni, wat haar Tweelingen maakt. Wat bleek? Haar obsessies (anders kunnen we het niet noemen) Eminem en Keizer, bleken volgens de sterren perfect bij haar te passen.

Deze week trekken we de lijn door. Wil jij weten wat jouw sterrenbeeld over jou zegt qua karakter, beste match, jij als kind, partner, jouw stijl in bed? Drop je sterrenbeeld en eventueel die van je geheime liefde/favoriete celebrity/wie dan ook en wij zoeken het uit voor je!

Natuurlijk komen we zelf ook aan bod. Onze beschrijvingen kloppen zo erg dat het soms eng is….. dus ben je benieuwd? Dan weet je wat te doen! Je sterrenbeeld en als je die hebt, je specifieke vraag achterlaten en natuurlijk luisteren, aankomende zaterdag!

8 antwoorden
 1. Nance
  Nance zegt:

  HOI!

  Boogschutter Nance salutes you.

  Ben niet in de gelegenheid om te luisteren zaterdag, dus ik hoor ‘t graag hier zodat ik ‘t later kan nalezen. BVD! (k)

  En aangezien ik ‘n dinnetje ben van jullie weet ik dat mij niets bespaard blijft! (l)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *