Soms ben je er gewoon klaar mee

Soms ben je er gewoon even klaar mee. Zo klaar dat je zweert tot G.O.D dat je er klaar mee bent. Niet dat dat nou zoveel waarde heeft als ik dat doe, maar het gaat om het idee, niet? Vind ik wel. Goed. Waar ik dus gewoon even klaar mee ben is dat scharrels nooit kunnen. Nooit kunnen wat? Nooit kunnen, komen sexen. Ik bedoel HALLO! Doe even normaal. Ik weet de een heeft het druk en de ander, nou ja, de ander heb ik niet. Ha ha.

Ik kan natuurlijk een beroep doen op Slungel. Alleen ik denk dat ik dan liever weer maagd word dan dat ik ooit met hem het bed moet delen. Hij maakt mij kapot weet je. Ik wil zoiets niet eens uitproberen. Niet omdat ik bang ben dat hij mij inderdaad kapot maakt. He prolly can’t put his money where his mouth is. Nee, Slungel ga ik niet eens aan beginnen. Ik kan me beter bezighouden met iets zinnigs. Richard of zo. Maar die heeft geen tijd, dus dat gaat het ook al niet worden.

Er zijn geen achter-de-handjes voor mij. Ik heb gewoon geen seks. Simpel. Niet met Richard, niet met Darryl, niet met Slungel. Met. Niemand. Maar ik moet me niet druk maken. Want krijg argumenten als: “joh, je hebt dat konijn toch?” Ja, die heb ik. Maar het is niet te vergelijken. Ik sta nog liever droog dan dat ik verkering neem met m’n vibrator. Dat ding is koud. En het trilt. Ooh en het zweet ook niet. Oké, dat trillen is niet zo’n vervelende bijkomstigheid en dat koud ook niet, dat wordt vanzelf warm. Ik wil het gewoon niet! Goed, vibrators en Sahara terzijde gelaten. Ik zou er haast gefrustreerd van worden.

Een regelaar ben ik niet. Zou ik wel moeten worden. Het gebruiken van mannen voor mijn eigen pleziertjes. In theorie klinkt dat erg leuk. In praktijk kan ik dat niet. Het zit niet in me. Het genieten van verschillende mannen, een paar achter-de-handjes en het daten met mannen, het zit er niet in. En als ik de moed bij elkaar heb geraapt om te daten met een man, word ik niet gezien als zijn toekomstige bruid. Hij speelt namelijk wel met mij. Oké, spelen is niet zo erg, echt niet. Ik hoef niet te trouwen, ik wacht niet op een relatie, ik overleef ook wel zonder, maar het zou wel leuk zijn als er iemand eens op je pad zou komen met wie je samen op de bank gezellig zou kunnen knuffelen en zo. Of praten met iemand als je eens een kutdag hebt gehad. Die is er niet. Er is niet eens een potentieeltje.

Soms ben je er gewoon klaar mee. Met alles. Met de mannen waar ik in geïnteresseerd ben. Met het konijn. Met seks. Met alles. Ga maar gewoon even fietsen en laat mij maar met rust. Maanden zonder seks. Oké, ik word niet gefrustreerd, ik bén het.

Ik ga nu even lelijk doen tegen mijn vriendinnen die wel seks hebben. Of een vriendje. Tot later!

 

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *