Vraag: Wat vind jij van scharrelen?

Het thema van deze week voor de uitzending van zaterdag 4 juni gaat over scharrelen!

Wat wij van scharrelen vinden is nu even totaal onbelangrijk. Wat belangrijk is wat jullie van scharrelen vinden! Vind je het ideaal? Vind je het vreselijk? Vind je het leuk? Vind je het triest? Welke regels worden er gehanteerd als je scharrelt? Is scharrelen een fase in je leven? Heeft het te maken met bindingsagst?

Laat het ons weten en wie weet komt jouw mening in de uitzending!

4 antwoorden
 1. ioon
  ioon zegt:

  Ik zou het niet weten. Ik heb het zelf nooit gedaan, waarschijnlijk uit onzekerheid. Misschien hoort het bij ontdekken wie bij je past. Misschien is het bindingsangst…

  Beantwoorden
 2. Des
  Des zegt:

  geheel voor, als je single bent. Ik heb het geprobeerd toen ik single was maar ik kan helaas liefde&sex niet los van elkaar zien, en toen werd het een beetje moeilijk allemaal. facebook zou zeggen: it’s complicated

  Beantwoorden
 3. Elise!
  Elise! zegt:

  Yes, ik ben totally voor!

  Vind het overigens wel heel moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden. Want; hij moet aantrekkelijk genoeg zijn om de lakens mee te kunnen delen. En een béétje gespreksstof hebben is natuurlijk ook altijd mooi mee genomen. Kortom; hij moet Leuk zijn. Maar niet té Leuk natuurlijk, want dan zou je nog weleens verliefd kunnen worden. En dat is dan weer net ff niet de bedoeling van scharrelen.

  Makkelijker gezegd dan gedaan dus, dat scharrelen.

  Beantwoorden
 4. Stiekem
  Stiekem zegt:

  Scharrelen moet kunnen. Als je het maar veilig doet, het wel discreet houdt, want niemand hoeft te weten dat je met Jan en Alleman het bed deelt of hebt gedeeld en er geen claimgedrag bij komt kijken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *