Stelling: Open relaties zijn ideaal

Een tijdje geleden kregen we een mail van een lezeres. Er zal ooit nog wel wat meer over beschreven worden, maar nu wilden we alleen even één zin quoten.

we hebben het soort relatie waar we elkaar vrij laten..ik hoef het van hem niet te weten en hij niet van mij.

Dit is gelijk waar de stelling deze week om draait: open relaties zijn ideaal. Huisje, boompje, beestje, maar toch de avontuurtjes en alle spanning. Misschien houdt het zelfs de relatie helemaal goed en wordt deze alleen maar sterker.  Of misschien vind je het wel helemaal niets, ben je harstikke jaloers of walg je gewoonweg van het idee en wil je dat ons even vertellen. Please do!

Laat het ons weten in de comments en wie weet zit je in de uitzending.

7 antwoorden
 1. Stiekem
  Stiekem zegt:

  Allereerst is die lezeres wel tegenstrijdig. Ze heeft een OPEN relatie, maar ze hoeft niet te weten wat hij uitspookt en andersom ook niet? Doesn’t make any sense to me. In mijn beleving moet Kees tegen Truus kunnen zeggen van: ‘Vanavond heb ik een date met Greet.’ Waarschijnlijk doet het toch pijn voor haar als ze weet dat een andere dame haar partner onlangs heeft gekluifd.

  Anyhow; het is niks voor mij. Ik doe wat ik niet laten kan als ik single ben. Op het moment dat ik een relatie heb, ben ik een one-woman-man en ik verwacht dat zij precies dezelfde commitment toont.

  Beantwoorden
 2. MiepMarie
  MiepMarie zegt:

  Niets voor mij, ik zou serieus gek worden! Hij moet mij willen neuken enzovoorts.. Mij mij mij.. Niks met jaloezie te maken maar vooral met egoïsme! Maar inderdaad zo lang ik single ben, kom maar op met die kerels 🙂 ( wel voldoen aan eisenpakketje! )

  Beantwoorden
 3. zekster
  zekster zegt:

  Open relatie is gewoon gekkigheid.
  ten zij je met een open relatie een fuck buddy bedoelt.. in dat geval heb je er moreel geen problemen mee .. maar dat is het verschil in ethiek tussen de een en de ander.. voor iedereen verschillend.

  Voor mij .. NOPE..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *