HALLO!

Ik ben geïnteresseerd in jou. Jij moet nu dus je schouder afvegen met de Jay-Z swag. Dat moet, je moet je vereerd voelen, verdomme! IK! Dat is nogal wat, hoor. Goed, nu dat uit de weg is kan ik rustig verder gaan.

Je bent leuk. Je bent slim. Je bent nog een lekker ding ook. Het enige wat jammer is, is dat je niet op Keizer lijkt. Oké, grapje. Dat vind ik niet erg. Je bent langer dan ik. Stevig en je ziet eruit als een man-man. Een man-man is goed. Geen holbewoner, maar ook geen skinny jeans. Geen Uggs, maar ook geen afgetrapte sneakers. Je zorgt goed voor jezelf en dat is te zien. Jouw muziek is mijn muziek. Jouw manier van denken komt erg veel overeen met de mijne. Oh en je ruikt lekker. Hou ik van. Eigenlijk, ben je in mijn ogen nu even perfect. Nu even.

Je houd afstand. Je doet voorzichtig. Je loopt nog net niet een kilometer voor me. Gesprekken gaan diep, maar nooit te lang. Ik voel de afstand tussen jou en mij. Ik weet dat je het moeilijk vindt. Ik ook. Ik houd afstand. Ik doe voorzichtig. Ik laat niet merken dat ik geïnteresseerd in je ben. Stel je voor dat je het zou weten. Ik ben net zo volwassen als een meisje uit groep 8. Angstvallig houd ik alles wat ik geheim kan houden geheim. Dat is ook mijn interesse in jou. Here we go again. Darryl-gate. Hem vertelde ik het, ik leek wel gek. Niemand weet het. Oké, alleen paar mensen. Hoe minder mensen het weten, hoe langer ik het geheim kan houden. Geheimen zijn spannend. Maak je niet druk, ik heb geen vlinders in mijn buik. Niet eens een halve.

Je fascineert me. Ik kan mijn vinger er niet opleggen. Het is apart. Iets aparts. Misschien ben je wel de ware. Misschien ben je wel de grootste loser die er rondloopt, al betwijfel ik dat – geloof mij als je groter wordt dan de huidige grootste losers dan kan je beter van het Hilton afspringen. Je bent creatief, je mindstate staat zo goed als gelijk aan de mijne. Het is raar. Je bent een gekwetst zieltje. Ik ben een soort-van verzorgend typetje. Ik wil graag dat mensen zich goed voelen. Ik sta klaar met mijn EHBO-kit om je zieltje aan elkaar te plakken. Als je me die kans zou geven.

Want die geef je me niet. Jouw armen staan niet open om mij te ontvangen. Misschien vind je me zelfs lastig, terwijl ik niet eens achter je aan zit. Ik jaag niet op je. Ik hoop dat je het vanzelf inziet. Ergens is die laatste zin een grapje, want ik weet natuurlijk ook wel dat dit niet gaat gebeuren. Of misschien denk ik nu weer te negatief en moet ik die hoop houden. Ik zal vast tips krijgen dat ik achter je aan moet gaan. Dat ik moet vechten voor hetgeen wat ik wil hebben. Zo ben ik niet. Ik ben geen jager, al doe ik soms wel net alsof. Alhoewel, als ik een no strings attached kinda thingy wil, dan boeit het me niet. Maar jij bent leuk-leuk.

Leuk-leuk, maar niet perfect. En dat is maar goed ook, want ik houd niet van perfect. Sterker nog ik krijg een allergische reactie van perfect. Wel ja, ik laat het lekker zitten. Ben aardig zoals altijd. Ik ga me niet in bochten wringen omdat jij mij leuk moet vinden. Nee, je vindt me óf botervliegjeleuk of gewoon leuk of niets. Voor niets settle ik ook. Jawel hoor. Ik ben niet zo moeilijk. Ik heb toch nog geen botervliegjes in mijn buik. Alleen je gaat wel iets heel leuks missen. Wedden?

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *