Zoenuh, zoenuh, zoenuh!

Hij kijkt me indringend aan. Zijn tong maakt zijn lip nat en hij bijt op z’n onderlip. Hij legt zijn hand in mijn nek en trekt mij dichterbij. Onze neuzen raken elkaar. Ik voel zijn puntje van zijn neus over mijn neus glijden, langs mijn wang. Zijn voorhoofd raakt mijn gezicht. Het is perfect. Ik sluit mijn ogen en zijn lippen zoeken de mijne. Ik voel zijn hand door mijn haar, zijn vingertoppen masseren de ronding van mijn achterhoofd. Iedere vezel in mijn lichaam staat op scherp, ik voel het kippenvel op mijn armen doorbreken. Zijn lippen vinden mijn lippen, ik wil zijn tong tussen m’n lippen naar binnenglijden. Op zoek naar mijn tong. We vinden elkaar en ik proef hem. Zijn tong draait als een wasmachine in mijn mond. Ik heb het idee dat er allemaal speeksel langs mijn kin naar beneden glijdt. Mijn hele mond is nat en ik heb het idee dat hij me nu dwingt te blijven zoenen, er zit kracht in zijn arm. Ik sluit m’n mond. Veeg m’n mond af. Ik kijk hem aan, poeier hem af en bel hem niet terug.

Drie uur later proefde ik zijn speeksel nog. Soms is zoenen echt trés terrible, dan eet ik nog liever paprika.

13 antwoorden
 1. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Awww… Zo’n mooi begin en dan zo’n anticlimax! Wasmachine heb ik dan nog nooit meegemaakt. Wel iemand die door me heen probeerde te zoenen zo hard duwde hij >_<

  Mijn laatste date zoende perfect… <3 Morgen zie ik hem weer! 😀

  Beantwoorden
 2. Nance
  Nance zegt:

  Hahaha… I love kissing. But a very good kissing guy is hard to find.
  Gelukkig heb ik ‘r een aantal meegemaakt.. 🙂

  ‘t Ergste was nog wel de guy die z’n tong als ‘t ware uitstak in mijn mond, a la ‘na na na na na!’ … gewoon strak, recht.. 😀
  WTF.. duidelijk dat ‘t na 1 x zoenen direct exit guy was.. dork.. 😀

  Beantwoorden
 3. Marie
  Marie zegt:

  Ik had eens een jongen die zooo langzaam zoende dat ik me afvroeg wat hij in hemelsnaam aan het doen was. Na 20 seconden had ik er dan ook wel weer genoeg van :’)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *