Where are thou?

Ik wrijf met mijn hoofd langs zijn gezicht en voel de stoppels kriebelen. Het rauwe mannelijke eigendom prikt af en toe in mijn gezicht. Ik laat mijn hand langs zijn kaak glijden en geniet van de kriebel die dat achter laat op mijn handpalm. Soms schuurt het en is het keihard, maar dat geeft niet. Het ongeschoren gezicht van de man die naast mij ligt in bed is een lust om naar te kijken en een hemel om het aan te raken. Ik houd er van. Ik vind het mannelijk. Sexy.

Wat ik nog ook mannelijk vind is een broek die misschien stiekem een klein beetje te groot is. Het kruis hoeft niet tussen de knieën te hangen en ik hoef echt niet te zien hoe strak zijn Björn Borg boxershort rond zijn billen zit. Dat is het andere uiterste. Ik waardeer mooie schoenen en goede shirts, truien of  een mooi overhemd. Mannelijkheid komt niet alleen naar voren in wat hij doet en zegt, maar godallemachtig hoe komt ook dat naar voren in kleding.

Skinny jeans in alle mogelijke clownskleuren maken mij misselijk en draaierig. Ik haat het. Uit de grond van mijn hart. Skinny jeans en mannen zijn twee woorden die nooit bij elkaar mogen staan in één zin. Net als Uggs en mannen. Is er nog een overtreffende trap voor afgrijselijk? Want dan mag u dat woord daarvoor gebruiken. Mannen met een dieper decolleté dan ik heb waar drie borsthaartje tussenuit piepen. Een gigantische tattoo die van sleutelbeen naar sleutelbeen loopt die het decolleté versiert. Iedere hippe man zet zichzelf zo neer. De hippe man heeft meer paars dan ik. Meer roze dan ik. Wat zeg ik, deze hippe man heeft meer kleuren in zijn kast dan de regenboog herbergt. Het maakt mij intens verdrietig. En een klein beetje boos.

Wat moet ik met een man die nog meer dagcremetjes heeft staan in de douche dan ik? Die meer geurtjes gebruikt dan ik zelf en zich maandelijks verwend met verschillende schoonheidsbehandelingen? Vergis je niet, ik wil heus wel naar naar een kuuroord met wie-dan-ook-lief om eens een lekkere massage en om gezichtsbehandelingen te ontvangen. Maar maandelijks? Dat doe ik niet eens. Een man die zich drukmaakt hoe zijn nagelriemen eruit zien. Hij die tegenwoordig drie kwartier in de douche staat om zijn hele lichaam in te smeren met een lekkere bodylotion. “Omdat het zo lekker ruikt”. Een man die meer doet aan lichaamsverzorging dan ik als vrouw in mijn hele leven ooit heb gedaan. Daar is niet mee te leven.

Het is al een tijdje bezig. Mannen die opeens in volle glorie uitkomen voor hun emoties. Een man mag best huilen. Niet te vaak, niet te veel en het liefst alleen bij hele erge situaties. Een over-emotionele man die helemaal één is met zijn innerlijke vrouw-zijn moet bij mij niet aanbellen. Ik zou me dood irriteren. De kans is bijzonder groot dat ik hem over het balkon gooi. Deze mannen zijn in opkomst. Ik word er een klein beetje bang van. Eerlijk gezegd maakt het me doodsbang. Reclame’s die inspelen op deze mannen, afslankproducten, huidverzorgingsproducten met Q10 en weet ik veel wat voor smeerseltjes nog meer, ik wil uit ellende mijn televisie uitzetten. Of Spartacus opzetten. Rauwe mannen met veel bloot. Met zo’n pretty boy zou ik niet durven neuken. Of hij met mij. Weet ik veel, straks gaat zijn haar uit model.

De rauwe echte man, is deze aan het uitsterven? Kun je me vertellen waar deze zijn, want ik ga direct een beschermd gebied opzetten waar ik deze mannen kan koesteren. De rauwe echte man. Met een vechtersmentaliteit. Eén die lekker stoer is. Een beest in bed. O ja, alleen hij mag niet stinken, zijn sokken laten slingeren of de baas zijn over de afstandsbediening en hij moet kunnen koken.

 

17 antwoorden
 1. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Nee hoor, de rauwe mannen zijn nog niet uitgestorven. Hier een mooie Sloveense kerel gevonden die heet en sexy en mooi is maar MET baard en MET snor en haar dat zo kort is dat het niet eens uit model KAN raken! 😀
  Een lekker stoere man, een beest in bed, ruikt lekker naturel met ergens een vleugje deo, laat zijn sokken niet slingeren.
  Over het koken weet ik (nog) niets en een afstandsbediening heb ik hier niet xD (Zelfs geeneens een tv :P)

  Beantwoorden
 2. Stiekem
  Stiekem zegt:

  Mannen met Uggs vind ik ook verschrikkelijk. Dan ook nog hun broekspijpen erin doen; is gewoon veel te fruitig allemaal.

  Die Alphamales zijn er nog gewoon. Ze krijgen alleen minder exposure in de media nowadays, dus dat wekt de indruk dat ze uitsterven.

  Anyhow, ze bestaan nog. Dat merk ik iedere keer weer als ik met ze babbel over de dames.

  🙂

  Beantwoorden
 3. Anouk
  Anouk zegt:

  Ik haat baarden en snorren! Ik ben voor de zo clean- en haarloos mogelijke look hehe.

  UGGS en Birckenstocks zijn wel dealbreakers, maar skinny jeans… ook al zijn ze diepzeegroen met roze strijpkreet (edit: krijtstreep bedoel ik, LOL)… I kinda like them op bepaalde figuren. Zelfs met regenboognikies eronder. Kan allemaal heel mannelijk hoor! (echt!)

  Beantwoorden
 4. Mich
  Mich zegt:

  Helemaal gelijk heb je! Wij willen echte mannen. Een echte man, die ons veroverd!

  Vroeger zag je nog wie homo was en wie hetero was, nu zijn heel veel grijs gebied. Een vent die langer in de badkamer staat dan mij, die mot ik niet hoor! 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *