Discriminator

Ik kom er maar direct voor uit: ik discrimineer. Ik heb wel eens verkering gehad met een blanke man, ik heb ook wel eens mogen kussen met een blanke man – erg intiem en heerlijk mogen kussen if i may say so. Maar seks, seks heb ik nog nooit gehad met een blanke man. Ik heb er ook nooit de behoefte gehad. Blanke mannen waren voor mij nooit aantrekkelijk. Ik vond er niets aan, koud, saai, suf en vooral braaf. Allemaal dingen die ik helemaal niets vond (ja, ik ben me bewust dat ik nu alles over één kam scheer, maar als jij niet zo ben, dan heb ik het dus niet over jou, lijkt me logisch).

Tot voor kort. Ineens vallen de prachtige blanke mannen met bosjes uit de hemel. Oké, laat me niet overdrijven, per vijf vallen ze uit de hemel. Het is begonnen als heimelijk verlangen naar Vin Diesel. Niet eens om zijn uiterlijk, maar zijn stem deed mij al van elke willekeurige stoel glijden.  The Fast and the Furious op televisie? Ik zit voor de buis. Heerlijke man-man. Vin Diesel, was dat onbereikbare lekkere witje, waar je wel eens een flinke portie telefoonseks mee wilt bedrijven. Vleesgeworden seks hoeft niet zo nodig, want eerlijk? Echt een superhunk vind ik hem niet en daarbij is hij nog eens zo onbereikbaar als ik weet-niet-wat.

Brussel. Ik word benaderd door verschillende mannen. Voornamelijk Arabische mannen, die semi-geil in mijn oor fluisterden. “Ça va?”. Ik keek, spreek geen ruk Frans en liep door. De mannen die ik normaliter aantrek zijn, ja, hoe zal ik het noemen, niet mijn smaak. Ja. Ook al waren ze dus niet bepaald mijn smaak, dat ça va alleen is al sexy. Gelukkig liet ik mezelf niet zomaar verblinden door de sexy Franse taal en liep ik door. Totdat ik in mijn shopsessie vier overheerlijke witte mannen tegenkwam. Gewoon in het wild. Getrimde drie-dagen-baardjes, heerlijke ogen, kale/gemillimeterde hoofdjes. Halleluja! Ze bestaan! Alleen.. Je raadt het nooit: deze mannen zeiden geen ene mallemoer tegen me. Verdorie. Heb ik weer.

Op een of andere manier zijn de mannen die zich aangetrokken voelen tot mij nou niet mijn smaak.  Zie ik eens vier schitterende blanke mannen kan er geen ça va vanaf. Daar heb ik toch wel een beetje moeite mee, heel piepklein beetje, want wat moet ik nou met een kerel die in Brussel woont?

Gelukkig heeft Nederland ook een hoop heerlijke loslopende blanke mannen. Daarvan is Dan er sowieso één. Alleen ik wil wel even klagen, ik vind dat gladgeschoren koppie maar weinig aan, maar zodra er een millimeter haar op staat, bingo. Ja, één.  Ik moet nog wat beter zoeken naar meer, maar dat komt vast wel goed. En zo niet, heb ik altijd Dan nog in m’n timeline van Twitter. Dat maakt een hoop goed.

Zo, nu ik niet meer discrimineer ga ik verder dromen over grote donkere mannen met armen vol getatoeëerd en dreadlocks tot de ellenbogen. Back to reality. En weet je wat het mooiste is? In mijn reality zijn mijn vol getatoeëerde mannen tattoovrij en hun dreadlocks zijn vervangen door schitterende gemillimiterede koppies. Mijn realiteit zuigt.

11 antwoorden
 1. Elise!
  Elise! zegt:

  Noek, het lijkt wel of wij hebben geruild van smaak.. ik word tegenwoordig alleen nog maar warm van exotische, donkere mannen (oke, bijna alleen nog maar..). What happened with us?!

  Beantwoorden
  • Anouk
   Anouk zegt:

   Nou eh, mijn smaak is niet veranderd hoor. Die is NOG STEEDS heel breed, al denkt blijkbaar iedereen dat ik alleen op donker en dan ook nog eens ELKE donkere guy val… raar verschijnsel is dat.

   Ik denk dat jij in een bepaalde fase zit 😛 En ik wil het telefoonnummer van Edward.

   Dus….

   Beantwoorden
 2. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Awwwww are jij 😛 Je moet gewoon eens een dagje op een conservatorium rondhobbelen, en dan kom je zo’n mooie Sloveense drummer tegen die dan de holy-grail-drummer blijkt te zijn voor iedereen die een drummer nodig heeft en dan… *smoochies*

  Beantwoorden
 3. Nance
  Nance zegt:

  Ik heb ‘t opgegeven. Ik heb zeer weinig met white dudes, zij NOG minder met mij. I’m too much to handle, I guess.. haha – maar goed.

  Heb ook maar 1 whitey ‘gehad’. Die overigens nog steeds in de top 5 van ‘big schlongs’ staat.. glansrijk ‘n aantal black dudes verslagen.. 😛 maar da’s weer ‘n ander verhaal.

  Anyways, ik wil best ‘n white dude! Maar ik vind alleen ‘n paar American white dudes leuk – Europeanen vind ik op ‘n uitzondering hier en daar na gewoon niet aantrekkelijk..

  Beantwoorden
 4. Lotte
  Lotte zegt:

  Ik heb weer iets anders, ik roep altijd en overal dat ik op lichtgetinte tot donkere mannen val (alles met een kleurtje) en iedereen weet dat ook, maar ze komen maar niet 🙁 en dan zitten er toch ook een paar leuke blanke mannen tussen, en die komen dan weer wel!

  Beantwoorden
  • Thamar
   Thamar zegt:

   Niks mis met heerlijke blanke mannen. I want me some. Alleen op één of andere manier kom ik ze niet vaak tegen. Kom ik ze tegen zijn ze dik bezet. Jammer is dat. Het komt wel. Ooit loop jij tegen de perfecte gekleurde man op. Of niet en trouw je met een heerlijke blanke man!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *