Dat ene gevoel,

die buikpijn. Weet je wel? Die misselijkheid als je voelt dat er dingen niet snor zitten. Je gutfeeling die aan de alarmbellen trekt. Een stompzinnige blik in je ogen. Dat gevoel waar je zo’n druk van krijgt in je hersenen dat je het liefst in bed gaat liggen. Onder de dekens. Dat gevoel heb je ook in mindere mate. In een soort van vlaag. Die vlaag krijg je als hij naar je kijkt. Als hij je aandacht geeft of  je hand aanraakt. Zomaar. Om te laten weten dat hij weet dat je er bent.

Een golf van adrenaline. Alleen deze adrenaline laat mij glimlachen. Geeft me zweterige handjes. Deze adrenaline wordt ook wel vlinders genoemd. Geen verliefdheids-vlinders. Net een ander soort. Happy vlinders. Het idee dat hij je ziet staan. Dat hij je mening belangrijk vindt. Zelfs die lachertjes over jouw rug kan vind je niet eens zo heel erg. Die vlinders, die maken alles goed. Die vlinders die je in een golf door je buik voelt gaan, die je die stompzinnige intens gelukkige blik geven, die laten jou een hoop vergeven. Ook al is er nog niets te vergeven.  Gek is dat. Twee geheel andere situaties met dezelfde zweethandjes en vlagen van adrenaline.

Dat stompzinnige intense geluksgevoel kreeg ik pas geleden. En niet eens van Darryl. Van wie wel? To be continued. Of niet. Dat merk ik vanzelf wel.

5 antwoorden
  1. Stiekem
    Stiekem zegt:

    LOL @ Cliffhanger

    ‘Will Thamar finally meet her Mr Man or is this mysterious guy destined to be another Darryl? Stay tuned for the next episode of As Zoet-Zuur Turns.’

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *