Weet je wat ik zou willen

Dat er iemand opstaat die zegt: ja, voor jou ga ik! Gewoon BAM. Let’s do this.

Dat betekent niet dat we morgen moeten trouwen.
Het betekent ook niet dat je niet met je vrienden uit kunt gaan tot de zon weer opkomt.
Of dat ik 24/7 365 moet weten waar je bent en we naast elkaar op de bank zitten alsof we een Siamese tweeling zijn.
Alsjeblieft niet.

Wat het wel betekent? Verbintenis. Exclusiviteit. Kiezen. Voor mij!

Doe eens gek. Ga er eens voor. Ik kan het ook! Weeg eens niet al je opties af. Ik heb helemaal geen zin om los/vast iets aan te gaan, omdat jij niet zeker weet of je misschien spijt krijgt of iets eventueel nog beter kunt krijgen of omdat je maar niet volwassen wil worden.

Ik vind het ook gezellig inderdaad, dat we samen zo kunnen lachen; om voor je te koken, je te helpen bij die ene opdracht, urenlang te kletsen en knuffelen. Ik ben alleen een heeeeel klein beetje veel klaar met dat het tot niks leidt. Met afwachten. Met horen dat je me zo lief, leuk, aardig, grappig, intelligent en alles vindt. Daar heb je helemaal gelijk in namelijk. Wat houdt je dan tegen?