HOT QUESTION: Vandaag is rood!

… Want het is de Dag van de Liefde (en niet iedereen is daarvan gecharmeerd)!! Jaaaa, maar ook iets anders. Vandaag is een speciale dag, omdat wij onze eerste LEZERSVRAAG hebben ontvangen. Van een man nog wel. Doen jullie even mee met de wave? *wave* *wave* *wave*

 Maarre… die kleur, waar staat die dan voor?! Nou, lees maar mee:

 ‘Hoi dames! Ik ben blij met een site als die van jullie. Zo lees ik eens wat er in vrouwen omgaat op dit gebied. Mijn complimenten.  Ik vraag mij af: wat vinden jullie van ‘het bevaren van de rode zee’? Ik heb er zelf geen enkel probleem mee, maar de meisjes die ik tegenkom wel. Ze schijnen zich te schamen ofzo. Waarom is dit?’

 Dus. Pittig vraagje om mee te beginnen hoor, maar dat vinden wij niet erg. Bedankt voor je vraag en lef Nico. De eerste, en een man…yaaaaay! Het antwoord dan…hoe zullen we dit het best brengen? De rode zee bevaren is a plain ol’ no go, period (hihi). Er valt niet echt veel over te discussiëren. Het is nasty. Je voelt je vaak niet helemaal top. Pukkels op je kin, je baarmoeder die verkrampt, een stijve rug, emoties die heen en weer stuiteren.. een paar voorbeeldjes waar wij elke maand mee kunnen kampen, de een wat meer dan de ander.  Een potje sex voelt dan ronduit smerig en is het laatste waar je de kracht voor hebt; denken wij want wij doen daar natuurlijk niet aan. Wij krijgen visioenen van bloedspetters aan het plafond en een ijzeren gordijn van een weeïge staalgeur in de slaapkamer. Dus: no thank you, captain! We gaan liever voor grote hoeveelheden chocolade en pizza. Maar alleen dan hoor 🙂

Niet getreurd: er schijnen vrouwen te zijn die het extra leuk vinden. Die sowieso extra opgewonden zijn tijdens hun periode. We zijn ze nog niet tegengekomen though. Sterker nog, ‘ik ben ongesteld’ is nou juist een fantastische truc om te gebruiken als je ergens onderuit wilt komen. De afwas, een saaie verjaardag, vroeger op school lichamelijke beweging zoals gym en nu dus ook sex. Niemand die nog wat vraagt als je dat mededeelt. Het werkt prima als afschrikmiddel. Heerlijk. Dat houden wij dus graag zo. De meisjes die jij tegenkwam misschien ook!

Vandaag is rood…. En als het ons uitkomt, morgen en overmorgen en volgende week ook 😉 Wat jullie?

11 antwoorden
 1. Nicolle
  Nicolle zegt:

  Ik heb n spiraaltje, dus sowieso niet heel erg ongesteld ALS ik het al word. Maar ALS ik het ben (dan hebben we het dus niet over donkerrood, maar meer doorzichtig roze weet je wel. Uhum) en we zijn geil, nou ehhh, dan gaan we gewoon hoor. Sex ís nou eenmaal een nasty iets. Ok, als ik t hier nu lees, klinkt het erg ranzig, maar goed, ik ben dus zó licht ongesteld (jesus, wat vind ik dat een STOM woord zeg) dat je het niet eens ziet na de sex. Oja, ik ben natuurlijk NIET zo nasty dat ik er daarna nog ff aan ga likken, dát gaat dan weer iets te furrr. Lol

  Beantwoorden
 2. Myrthe
  Myrthe zegt:

  Ik heb de prikpil , dus ik wordt sowieso niet ongesteld. Geen smoesjes voor mij dus 😉

  Maar toen ik die dus nog niet had, vond ik het geen probleem om ‘t onder de douche te doen als ik ongesteld was.. Maar verder ook niet. Want wie mag de lakens verschonen? Met krampen in je rug/buik..

  Beantwoorden
 3. Lotte
  Lotte zegt:

  Voor mij hoeft het niet. De gedachtes aan rode vingers (nien waar laat hij die dan vervolgens?), zijn tong daar (iewl), besmeurde lakens etc. vind ik niet heel opwindend. Daarnaast nog de bijkomende pijntjes en een humeur om te schieten.
  Maar de massages, ijsjes, kopjes thee en ga zo maar door mogen natuurlijk wel. Misschien vergroot het zelfs je kansen after the period =)

  Beantwoorden
 4. Blinky
  Blinky zegt:

  Alleen de eerste 2 dagen niet, daarna HELL YEAH. Ben sowieso niet erg ongesteld, bloed amper in de nacht. Alleen met MR man en na of tijdens een goede douche ofcourse…

  Beantwoorden
 5. Sjer
  Sjer zegt:

  Ik bedank ook. Ben allang blij als die week weer voorbij is. ZONDER bloedslierten aan alle hoeken van het matras. En snap ook écht niet dat een man geil kan worden van een bende, stinkende, bloed.

  Beantwoorden
 6. Blinky
  Blinky zegt:

  Wat een heerlijke beeld breng je met je post Sjer! Ik ben nogal visueel ingesteld dus zag het in geuren en kleuren voor me. Makes me wonder if I am normal, because I’ve never had those incidents!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *