“Samen huilen van het lachen”

Gisteren twitterde ik dat ik geen vriendje wil, maar wel alle bijkomstigheden van een vriendje. Niet eens per se seks, maar de warmte, liefde en steun zijn soms de dingen die ik echt mis. Samen wakker worden, samen eten, samen boodschappen doen.  Walgelijk gelukkig zijn met elkaar. Zo’n dumbass glimlach op je gezicht krijgen als hij je belt. Romantisch hand in hand lopen door een overvolle stad om elkaar niet kwijt te raken. Samen eten, samen drinken, samen huilen van het lachen. Samen, samen, samen.

Soms lig ik in bed en denk ik daaraan. Hoe graag ik een verkering zou willen hebben. Omdat het zo lekker warm is. Maar dan denk ik weer terug hoe ik me voelde in mijn verkering en dat, dat was helemaal niet zo warm. Maar het begin, het aller prille tiener-begin. Ik denk dat ik nooit zoiets warms heb gevoeld. Natuurlijk was ik jong, maar ik was ook stapelverliefd. Ik ben alleen maar verliefd geweest op Ex. Nog nooit op iemand anders. Ja, nu een beetje (boel, kuch) op Darryl, maar dat is niet te vergelijken. Met Ex was het warm, lief en vooral samen. Alles samen doen. Hij en ik. Ik en hij. Bonnie & Clyde zonder het bankroven en het moorden. Ik wil zoiets, maar niet met Ex.

Ik wil zoiets met een nieuwe liefde. Nieuwe kriebels in m’n buik, nieuwe glinsterende ogen, nieuwe films, nieuwe restaurants. Alles nieuw. Dat is het meest spannende wat er is. Alleen het enige probleem is: ik wil geen verkering. Zit ik dan.

9 antwoorden
 1. Annah
  Annah zegt:

  Je wil geen verkering omdat het juist vriendje er niet is.. Zodra je hem tegenkomt wil je vast wel weer verkering!

  En dat is het leuke eraan, het is niet te plannen, te pushen of uit te sluiten. De hormonen beslissen! hahaahhaa

  Beantwoorden
 2. Nance
  Nance zegt:

  Totally agree with everything. Oh nee, wacht, not everything.
  Ik wil best wel ‘n verkering! Enniewee – this is just a phase.
  You’ll get by 😉

  Beantwoorden
 3. Anouk
  Anouk zegt:

  Ik wil ook! Dat is ook het hele spannende van nieuwe mensen leren kennen. Mensen met wie je dus WEL kan lachen van het huilen, op stap kan gaan zonder ruzie te krijgen, kan praten over alles en niks. Jaman. Ik wil dat alles allemaal in 1 ‘verkering’. Heb nu alleen losse stukjes in verschillende mannen gevonden; ook erg leuk but it aint enough.

  Beantwoorden
 4. Sjer
  Sjer zegt:

  Inderdaad, zoals hierboven al gezegd, het is een kwestie van the right dude! Met knikkende knieen ga je overal in mee, verkering of niet. Als je verliefd bent doe je het. Als het voelt zoals het met Ex voelde…

  Beantwoorden
 5. Thamar
  Thamar zegt:

  Ja, de right dude. Nou die mag nog heel even wegblijven dan. Ik geniet nog iets teveel. De right dude. Zucht, wanneer komt-ie langs?!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *