NUMB

Al zittend op de bank starend naar seksreclames op SBS6 bedenk ik me dat ik al een tijdje niets voel. Gewoon totaal niets. Nul komma noppes. Hoe kan dit?

Natuurlijk voel ik verschillende dingen, maar als ik nadenk over, noem een dwarsstraat, Darryl, dan voel ik niet zo veel. Ik voel geen teleurstelling, de vlinders zijn blijkbaar neergestort en de jaloezie is al helemaal als sneeuw voor de zon verdwenen. Misschien houd ik alles onderbewust tegen. Dat kan natuurlijk ook. Alleen vertik ik dat om te geloven.

Weet je, ik zou heel erg graag emotioneel alles uit me willen gooien in dit blogje. Alleen er valt niets uit te gooien. Ik kijk naar het scherm en denk met een walgelijke grote glimlach terug aan Richard, die ik vorige week heb gezien. OMG en daar heeft ze geen blog over geschreven? Ja, jongens, jullie weten nou toch wel dat hij mijn held is? Alleen met Richard is de situatie natuurlijk een tikkie anders dan die met Darryl. Of eigenlijk een heleboel tikkies. Richard is een lieverd. Kan met hem lachen, maar voor hem voel ik niets. Ja, ik voel een soort vriendschap-achtig-iets. Maar vriendschap wil ik het niet noemen. Darryl, daar ben (was?) ik stapelgek op. Alleen lijkt het me op een of andere manier weinig te boeien momenteel.

Hoe hard ik het ook probeer, ik voel nu niets bij Darryl. Ik voel niets bij Richard. Ik voel gewoon momenteel helemaal niets. Numb.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *