De psssst… psssst!!-poll

Stel je voor. Een onguur manspersoon wil je aandacht. Naast dat hij denkt dat je een poes bent (en je misschien ook zo noemt), gooit dit type er meestal een verbale diarree uit waar je geen touw aan vast kan knopen.

Of: van die suikerzoete klefbekken die alleen oog voor elkaar hebben. Die potverdikkie hand in hand op het fietspad fietsen! Oh wacht, daar ging het niet over. Die elkaar liefkozend namen van etenswaren zoals druifje, dropje en banaantje geven….

En daar gaan we het vandaag over hebben! Misselijke koosnaampjes. Hier een poll met een greep uit het oneindige arsenaal dat ons ter ore is gekomen, opgedeeld in thema’s die we je lekker niet verklappen. Welke ken jij? Welke is echt het meest tenenkrommend? Doet u maar stemmen! Natuurlijk mogen vrije suggesties ook altijd gedropt worden!

 

[poll id=”2″]