“Casual Seks; De Bootycall”

Eigenlijk wilde ik dit artikel in dichtvorm schrijven, alleen gelukkig kwam ik er net achter dat ik een amateur ben in dichten. Je weet wel, zo’n ik hou van jou – ik blijf je trouw typetje. Dus, dit wordt een gewoon ordinair artikeltje. Op de achtergrond draait trouwens Chris Brown – No Bullshit, dat inspireert zo lekker.

De Bootycall. Weinig nadelen, eerlijk. Als ik er over nadenk heb je alleen nadelen als je verliefd wordt – jeweetwel kuch Darryl kuch. Of als hij verliefd wordt, maar die kans is minimaal of hij kan het walgelijk goed onderdrukken. Die heb je namelijk ook. Goed, het gaat hier natuurlijk niet over Darryl of over onderdrukte liefdes, nee het gaat om casual sex, no strings attached. Fucking, niks meer niets minder.

Hij belt jou omdat hij met een stijve in z’n broek loopt. Verschillende kilometers afleggen om zijn kwakje te lozen. Jij belt hem omdat je al de hele dag met een natte poes rondloopt. Je bent geil, je wilt neuken en dat je de pizzabezorger naar binnen durft te trekken is een minimale kans. Dus dan is hij de eerste de beste die jou kan bevredigen.

Gelukkig heb je negen van de tien keer geluk, dan kan hij komen. Als hij niet komt baal je, maar vind je het niet zo heel erg. Ja natuurlijk ben je een beetje geïrriteerd, maar je haalt je schouders op. Hoe mannen reageren op een afgezegde of geweigerde bootycall weet ik niet precies. Ik heb in de wandelgangen wel eens gehoord dat mannen er helemaal niet blij mee zijn. Deze kunnen een geilheid niet zo goed ‘dragen’ lijkt het wel. Toch willen vrouwen ook niet een langdurige-afzegger. Zelfs wij vrouwen raken het een keer beu. Als we willen seksen, willen we seksen. Geen gedoe, geen gezeik, daarom hebben we een bootycall.

Dat afzeggen en/of weigeren moet het enige nadeel zijn aan een bootycall. Gelukkig is dat vaak ook zo. Een bootycall kan je verbreken wanneer je wilt. De bootycall is niet de enige casual sexerd die een vrouw kan hebben, vaak wordt de bootycall in hoge nood gebruikt. Zo  een die je soms een maand niet belt, omdat je friends with benefits kunnen komen. Eigenlijk is de bootycalll geen constant begrip. Soms noemt men friends with benefits ook de bootycall. Ik ben het daar niet mee eens. Friends with benefits zijn degenen die je belt voordat je je wendt naar de bootycall. Hoe dan ook is duidelijkheid de key.

Hoe je het ook noemt of gebruikt, er mag geen verwarring ontstaan over wat jullie zijn. Dat geeft namelijk problemen en dan krijg je cons. Een heleboel cons. Die willen we niet, want casual sex moet toch gewoon lekker en leuk zijn? Ipv moeilijk, ingewikkeld en vooral (voornamelijk voor de vrouwen) zonder gevoel?

P.S: ik eindigde met Naive van Lily Allen, zegt dat iets?


9 antwoorden
 1. Anouk
  Anouk zegt:

  Ik denk niet dat mannen gefrusteerd rond blijven lopen als hun bootycall afbelt hoor, die gaan naar next on the list, nieuwe scoren of helpen zichzelf. Zoiets.

  Bootycalls lijken me he-le-maal niks man. I was not born for that shit.

  Beantwoorden
 2. Anouk
  Anouk zegt:

  Ja omdat ik weet dat het niks voor mij zal zijn. Ik moet minstens blijven slapen, voor minder voel ik me te goed, LOL. Het is me te zakelijk allemaal.

  Het meest casual dat ik ken is de friend with benefit. Die is mijn friend nu niet meer muahahahah.

  Beantwoorden
 3. Ves
  Ves zegt:

  Ben het er mee eens dat ‘Friends with benefits’ niet het zelfde als een bootycall is.

  ‘Friends with benefits’ is voor mij dan weer waar het serieuze van een relatie er niet in zit. Een stuk gevaarlijker maar wel lekker.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *