BUFFER: DE TUSSENSTAND

Lichaamshaar laten groeien om je levenspartner te vinden. Niet omdat ie een snorrenfetisjist is. Ook niet omdat jij een überfeminist bent die rolpatronen wil verbreken.

Nee, ze liet het allemaal welig tieren als wegversperring. Zodat er (in het begin) geen lichamelijkheden plaats zouden vinden. No sex in the hairy room.

We zijn een maandje, dus zeg 1 cm haar, verder. Heeft het geholpen? Voor nu: ja.
Ze daten. Leren elkaar echt kennen. Doen leuke dingen.

Het gaat dus goed. Ik ben heel benieuwd hoe dit ‘experiment’ zal verlopen verder. Ik moet zeggen; ook zonder het opwerpen van de fysieke barrière heeft ze wel een punt. Ik ben voor vrije sex tussen volwassenen, wat niets hoeft te zeggen over hoe je in elkaar steekt en of je relatiemateriaal bent. Tegelijkertijd heb ik nog niet meegemaakt, gehoord, gezien, gelezen dat het direct delen van de lakens uit is gelopen op een serieuze relatie. In tegendeel; daarna ging het vaak finaal de mist in. Iets met niet meer hoeven jagen en serieus nemen enzo.

Dus: Is dit een blijvertje? Misschien. Het is nog pril. Zou ie dat niet geworden zijn als ze wel direct het bed hadden gedeeld? We zullen zien. Nog even geduld…..