Bloed & Zaad

Het eerste wat ik dacht: gatverdamme. En dan echt. Ik zat een beetje te surfen over het net en ik kwam dit tegen: “Lady Gaga her first perfume will smell like blood & semen”. Ik knipperde met mijn ogen, stak een sigaret op en riep: gatverdamme! Bloed. Zaad. Samen in een flesje.

Zaad, waar ruikt zaad naar? Ik kan me niet herinneren dat ik onlangs met mijn neus boven zaad heb gehangen. Laat staan dat ik even goed geïnhaleerd heb om de geur eens goed op me in te laten werken. Bloed ruikt naar staal. Een soort ijzergeur.  Bovendien vraag ik me af hoe ze alles in een potje gaat krijgen? Ik zie haar er nog wel van aan dat ze mannen aanneemt om zich af te trekken zodat ze hun kwakje achterlaten, for the sake of the perfume. Dat bloed komt vast uit haar eigen arm.

Gaga heeft een contract getekend bij Coty, een van de grootste beauty-bedrijven, om een parfumlijn uit te brengen. Coty heeft onder andere parfumlijnen uitgebracht van Britney Spears, Beyonce, Avril Lavigne, Kate Moss en Gwen Stefani.

Natuurlijk is het de bedoeling van Gaga om te shockeren. Kijk naar haar, ze doet niets anders dan shockeren. Dat is haar trademark. Ik wens haar succes met het namaken van sperma & bloed en zodra het geurtje, wat Monster moet gaan heten, op de markt is – dat zou rond 2012 moeten zijn – houd ik me aanbevolen. Want ondanks mijn gatverdamme, wil ik het spul wel ruiken.