Bloed & Zaad

Het eerste wat ik dacht: gatverdamme. En dan echt. Ik zat een beetje te surfen over het net en ik kwam dit tegen: “Lady Gaga her first perfume will smell like blood & semen”. Ik knipperde met mijn ogen, stak een sigaret op en riep: gatverdamme! Bloed. Zaad. Samen in een flesje.

Zaad, waar ruikt zaad naar? Ik kan me niet herinneren dat ik onlangs met mijn neus boven zaad heb gehangen. Laat staan dat ik even goed geïnhaleerd heb om de geur eens goed op me in te laten werken. Bloed ruikt naar staal. Een soort ijzergeur.  Bovendien vraag ik me af hoe ze alles in een potje gaat krijgen? Ik zie haar er nog wel van aan dat ze mannen aanneemt om zich af te trekken zodat ze hun kwakje achterlaten, for the sake of the perfume. Dat bloed komt vast uit haar eigen arm.

Gaga heeft een contract getekend bij Coty, een van de grootste beauty-bedrijven, om een parfumlijn uit te brengen. Coty heeft onder andere parfumlijnen uitgebracht van Britney Spears, Beyonce, Avril Lavigne, Kate Moss en Gwen Stefani.

Natuurlijk is het de bedoeling van Gaga om te shockeren. Kijk naar haar, ze doet niets anders dan shockeren. Dat is haar trademark. Ik wens haar succes met het namaken van sperma & bloed en zodra het geurtje, wat Monster moet gaan heten, op de markt is – dat zou rond 2012 moeten zijn – houd ik me aanbevolen. Want ondanks mijn gatverdamme, wil ik het spul wel ruiken.

16 antwoorden
 1. Anouk
  Anouk zegt:

  Ik denk dat dat toch echt per man of per dag zelfs verschilt hoor, hoe zaad ruikt. Je bent wat je eet he, en vegetariërs smaken beter heb ik van horen zeggen :). Maarre… Gaga. Ga Ga… weg gewoon. ‘Normale’mensen worden voor minder buitensporig gedrag al opgesloten. Dit is weer een typische achterlijke move. Maar hey, people be talkin about it, dat is het punt he?

  Ik ben inderdaad absoluut geen fan 😉

  Beantwoorden
 2. Blauwe sokken
  Blauwe sokken zegt:

  Oke dan. Creatief bedacht hoor Gaga!
  Ik ben wel benieuwd naar hoe het ruikt, maar ehh waarom zou je alleen al naar bloed en oud ijzer willen ruiken? Tenzij die zaadgeur enorm lekker blijkt. Wat ik me niet kan voorstellen, eigenlijk.

  Beantwoorden
  • Thamar
   Thamar zegt:

   Wauw avocado? Echt? Ik ga er eens een keer aan snuffelen, want nu heb je me wel heel nieuwsgierig gemaakt. Nu maar hopen dat ik met een verse avocado te maken heb!

   Beantwoorden
    • Thamar
     Thamar zegt:

     Ik weet wel dat sperma lekkerder smaakt als je goed eet. Maar of het dan ook gaat ruiken is echt een wikipedia-onderwerp voor mij! Haha, ik ga helemaal dood hier. Avocado. Wauw. Ik ga iemand een bakje vol laten spuiten en er met m’n neus boven hangen. If it’s true.. man man man, i’ll get back to you!

     Beantwoorden
     • Dames De Facto
      Dames De Facto zegt:

      Je moet overigens wel een rijpe avocado nemen ter vergelijk. Die onrijpe ruiken nergens naar. Sperma heb ik tot nu toe in geen geval lekker vinden smaken.. Maar verschil proef je inderdaad wel.
      Ik ben benieuwd naar je bevindingen.:P

    • Thamar
     Thamar zegt:

     Ik weet wel dat sperma lekkerder smaakt als hij goed/zoet eet. Maar of het dan ook gaat ruiken is echt een wikipedia-onderwerp voor mij! Haha, ik ga helemaal dood hier. Avocado. Wauw. Ik ga iemand een bakje vol laten spuiten en er met m’n neus boven hangen. If it’s true.. man man man, i’ll get back to you!

     Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *