Ik ben er uit

Mannen en vrouwen willen uiteindelijk hetzelfde.
Want: wie wil er nou niet een fijn warm nest (letterlijk en figuurlijk) om naar terug te komen? Gewoon een stabiele basis, weten dat het goed zit, het liefst ook liefde en passie erbij. Lekker samen jezelf zijn.

Het punt is, dat we elkaar blijkbaar altijd op het verkeerde moment tegenkomen. Als de een wel al zover is en de ander niet.

Wij vrouwen zijn ‘klaar geboren’. Mannen zijn op dat punt rond… tja… wanneer? Na het dertigersdilemma, de midlifecrisis en al die shit. Misschien?

Zeg maar als jij je beste jaren en je strakke lichaam vergooid hebt en met de kids opgescheept zit (ja, ik weet: onvoorwaardelijke moederliefde, is geen moeite blablabla). Uiteindelijk is wanneer hij don’t wanna be a playa no more en gaat settelen met een meisje dat ook ‘klaar’ geboren is. Vijftien jaar geleden.